Contact

Stuur een mail naar:
info@ls-talent.nl of bel naar 06 – 23 169 607.
Een reactie plaatsen via het contactformulier kan ook.

Graag tot ziens!

13 reacties op “Contact

 1. hi Angelique, je site ziet er chique uit!
  Wat een prachtige liedjes schrijf je, vooral het liedje van de zeestraat vind ik erg mooi.
  Ik kom echt eens naar je voorstelling kijken..

  hartelijke groet,
  Marjan

  • Hallo Angelique,

   Ik heb jouw web site bekeken. Dit naar aanleiding van jouw uitnodiging voor 26 oktober.
   Het ziet er geweldig uit. Je hebt een verrassende wending aan jouw leven gegeven.
   Ik kan 26 oktober niet. Ik wens je heel veel succes en plezier toe.
   Groet,
   Aad

 2. Hoi Angelique,

  Ik vond het leuk je ontmoet te hebben tijdens het accordeon studieweekend in Boxtel. Met veel plezier denk ik terug aan je liedje “In een tentje…”, wat ik samen met jou en Maria heb mogen zingen. En niet te vergeten de tango waarbij jouw tekst samen met de door ons gearrangeerde muziek een mooi samenspel werd…. geweldig!
  Ik kom zeker kijken naar je voorstelling “AU” in oktober.

  Tot ziens en muzikale groeten,
  Marina.

 3. Telefonisch kregen we je niet aan de lijn. Jouw zoon Arjo gaf ons overigens wel jouw huidige mobiele nummer. Ik vertelde eerder dat Sylvia – i.v.m. een medische ingreep – niet mee zou komen, maar vanmorgen was er alleen een onderzoek. 19 april vindt de ingreep plaats in het MCL Leeuwarden, Sylvia wil jouw optreden ook graag bijwonen. Kortom: i.p.v. twee bezoekers vragen we jou of we met ons drieen kunnen komen. Vanavond en morgenvroeg zijn we thuis.
  Voor we morgen vertrekken, zal het wel lukken ommet elkaar in contact te komen.
  Liefs van Sylvia en Lucy

 4. Dag Lieve Angelique, ik heb zo genoten van je geweldige optreden op het tuinfeest in Voorburg! het was zo mooi en ontroerend dat je de kinderen mee kreeg in de dialoog wat je met hun had en ze activeerden om mee te denken en mee te doen met die prachtige verhalen over slangen, koeien, schapen en de wolken! Ik heb hier een aantal foto’s vast gelegd van je optreden zodat je een beeld kunt krijgen hoe het vandaag was met dat prachtige weer en sfeer die er was! Ik ben onder de indruk van je voorstelling en zeker ook van jou!!! Ik ben denk ik wel overstag gegaan na het zien van jou voorstelling en zal je op je site volgen en wie weet komen wij elkaar ergens tegen. Ik heb je inmiddels ook op FaceBoek gevonden en hopelijk kunnen we elkaar contacten en zie ik waar je voorstellingen zijn! Lieve groeten, mijn naam is Denis Dee Hehuat, zo ook op FB te vinden. Ik ben Grafisch Vormgever/fotograaf en binnenhuis architect.

  • Beste Denis Dee,

   Dank je wel voor je reactie en je mooie foto’s. Ik heb er al twee op mijn facebookpagina geplaatst!

   Angelique

 5. Dag Angelique,
  Ik heb gisteren, samen met mijn dochter Alice, jouw voorstelling in de Heksenwaag mogen meemaken en ik vond je echt te gek. Je bent echt een artiest van formaat en dat je jouw kantoorbaan hebt verruild voor alles wat je nu doet, is de beste keus die je had kunnen maken. Je bent echt een geboren natuurtalent en dat zie je niet zo vaak. Bovendien ben je ook nog ontzettend aardig en lief. Je bent echt geweldig en wat zullen jouw kinderen genieten van jouw talenten. Ga zo door, want je maakt heel veel mensen blij en dat is Zegen van God voor jou. Ik wens je heel veel succes in jouw verdere loopbaan en ook met jouw 1e boek, waarmee je nu bezig bent. Heel veel liefs toegewenst en een kus van Ingrid Dahoe. Tot ziens op een andere voorstelling. Dag Angelique

 6. Beste Angelique,
  Graag laat ik je weten dat wij onder de indruk waren van de enthousiaste wijze waarop jij alle kinderen, van de Talenten Loods schrijfwedstrijd 2016, in theater Ludens een “podium” hebt gegeven. De persoonlijke aandacht voor elk talent van ieder afzonderlijk kind was oprecht en inspirerend. Dank voor een bijzondere middag!

 7. Ha Angelique,
  We hebben elkaar gisteren tijdens je leuke zang-optredens tgv de Open Molendagen bij de Vliegermolen in Voorburg ontmoet. Je zong desgevraagd ook over de poezen Elly, (helaas wijlen) George en Sjors (zonder Sjimmy 😉 van mijn 2 kleinkinderen. In het kader van (een van) jouw en ook mijn stokpaardjes, t.w. (handvatten, voor- en doen!) hoe we beter omgaan met Moeder Aarde, spraken wij o.a. over de ‘wormenbak’ die bij mij op volle toeren en zeer succesvol functioneert. Ik nodig je daarom graag bij mij thuis uit om je deze te demonstreren en als je wilt daarna mijn ‘oude’ zelf gemaakte model (van 3/4 emmers) mee te geven met een zakje speciale ‘compost’-wormen er bij.
  Ik kijk uit naar je reactie.
  Heel fijne zondag verder!
  Met hartelijke groet,
  Ingrid van Dullink
  Leidschendam

  • Beste Ingrid,

   Dank je wel voor je berichtje, wat word ik daar blij van. Kom graag met mijn zoon Arjo (17) langs om de wormenbak te bekijken en zie er naar uit om jouw ‘oude model’ te mogen meenemen. We weten niet wanneer jij kunt, we zitten midden in de vormgeving van het Hollands Historisch Festijn, maar kunnen het juist goed gebruiken om even de zinnen te verzetten. Dus mocht je vanavond gelegenheid hebben, dan komen we heel graag even langs.

   Hartelijke groet,
   Angelique
   06 – 23 169 607
   even bellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *